Končno imamo tudi mi Sea doo

Veliko let je minilo, ko smo hodili na počitnice, da sem opazoval vodne skuterje esa doo in si ga tudi zelo želel. Nisem bil te sreče, da bi si ga lahko privoščil, zato sem jih lahko samo opazoval. Potem pa sem dobil denar, ki ga nisem pričakoval in točno sem vedel, kaj si bom s tem denarjem privoščil. Moja žena sicer ni bila navdušena, kajti bila je mnenja, da Sea doo ne potrebujemo, ker smo na morju slabih 14 dni. Jaz pa sem vseeeno vedel, da si to željo moram izpolniti.

Nisem se hotel prepirati z ženo in tako sem vse skupaj vzel v svoje roke. Pozanimal sem se, kje lahko kupim Sea doo in koliko stane. Seveda sem vedel, da ti vodni skuterji niso poceni, to sem pričakoval in me ni presenetilo. Hotel sem imeti novega, tako nisem hotel niti gledati rabljenih, čeprav je žena rekla, da naj kupim saj rabljenenga, ker bom tako manj zapravil. 

Končno imamo tudi mi Sea doo

Šel sem v akcijo in kupil novi Sea doo. Čutil sem tisto zadovoljstvo, ko si človek uresniči dolgoletno željo. Enostavno nisem gledal naprej, pripravljen sem bil na Sea doo, če ga bom imel več let bom srečen. V bistvu se nisem toliko obremenjeval, da bom sedaj imel Sea doo več let. Enostavno sem bil srečen, da ga imam, pa če tudi za eno leto. 

Lahko vam samo povem, da lepšega dopusta še nisem imel, kot sem ga imel tokrat. Resnično sem se veliko prevozil, do sedaj se še nisem naveličal. Sem človek, ki obožuje morje, valove in plovbo. Tako premišljujem, da bi se celo preelil na obalo, ker obožujem morje. Na morju se počutim doma. 

Pa ga imam! Sedaj je Sea doo moj in lahko ga vozim kadarkoli si želim. Najbolj zanimivo pa je to, da se z njim rada vozi tudi moja žena. Tako cela družina uživa na morju, ker nam Sea doo popestri dneve.