Popolna nega telesa in vikend paket

Ko sem premišljevala, kaj bi možu podarila za valentinovo, sem se tokrat odločila za razvajanje. Odkar sva dobila otroka, si nisva privoščila prav nič. Tako sem rezervirala vikend paket v hotelu, zraven pa je bila vključena nega telesa za oba. Ko sem jaz dala možu darilo, se je nasmejal in bil vesel tudi zame, kajti vedel je, kako si tudi jaz tega želim.

Otroka sva dala babici in si privoščila vikend samo zase. Ne morem vam povedati, kako mi je bila všeč nega telesa, počitek in plavanje v bazenu. Čisto razvajanje! Tudi mož je užival, čeprav je bil najprej skeptičen, da nega telesa ni zanj, pa so potem zaposlene tako lepo poskrbele zanj. Odločil se je za masažo celega telesa z zdravilnimi olji, tako je bila njegova koža nahranjena za dlje časa. Jaz pa sem se odločila za več stvari, za nego obraza, masažo celega telesa in seveda kopel. Vsak po svoje sva ta vikend uživala. Že dolgo se nisva imela tako lepo. Če se odločiš, da greš v terme, potem je nega telesa obvezna, kajti to je tisto, kar šteje in tukaj se sprostiš in resnično prepustiš uživanju.

Domov sem prišla prerojena, to sem potrebovala, nega telesa čez dan, plavanje, razvajanje, masaže in ponoči mirno spanje, da me nihče ne prebuja. Ker sva se imela tako lepo, sva se odločila, da si takšen vikend paket privoščiva vsake dva meseca enkrat. Človek potrebuje sprostitev, to sem prepričana. Lahko si poln energije in motivacije, a počitek in sprostitev potrebuješ. Pri meni je nega telesa tisto, kar mene osreči. Tako da razmišljam, da mogoče ne potrebujem vikend paketa v hotelu, ampak bi bila nega telesa dovolj, da zase naredim, da se potem boljše počutim. Seveda pa je vikend paket s partnerjem nekaj najlepšega in naj tako tudi ostane med nama.